FRI FRAGT VED KØB OVER KR 399,- / ELLERS FRA KR. 29,- Køb returlabel her
Lone Schøn Oldhøj ejer af By Schøn i Aalborg

Velkommen til By Schøn

– Alt hvad kvinder elsker

Jeg hedder Lone Schøn Oldhøj og jeg startede By Schøn i 2013 med drømmen om, at skabe en butik og en webshop med alt hvad kvinder elsker. Derfor sælger vi et bredt sortiment af modetøj til kvinder, interiør, gourmet delikatesser og skønhedsprodukter. Vi har siden november 2016 haft adresse i Aalborg på Nibevej 16, lige overfor Aalborg Storcenter. 

Privat er jeg gift, bor i Hasseris i Aalborg og har to drenge og en pige. I min fritid kan jeg godt lide at løbe en tur, være sammen med vores børn og venner og nyde en weekend i vores sommerhus ved Vesterhavet.

Jeg har været selvstændig i mange år, og har haft to store Matas butikker i Aalborg, og jeg trives i det hele taget bedst når jeg har mange jern i ilden.

Modetøj til kvinder hos By Schøn

Tøj er en stor del af en kvindes personlige udtryk, og derfor fylder det også meget hos By Schøn. Vi har modetøj fra mærker som Neo Noir, Love&Divine, KarmamiaSofie Schnoor og Ichi. Jeg er på indkøb hos vores leverandører flere gange om året, for at udvælge de helt rigtige styles til By Schøn butik og webshop.
 
Som du kan se på vores Facebook side prøver jeg og mit personale alt tøjet selv. Det giver os en unik mulighed for at få fornemmelse af størrelsen og hvordan de enkelte dele kan sættes sammen til forskellige looks.
By Schøn i Aalborg sælger modetøj til kvinder

Skønhedsprodukter hos By Schøn

Hudpleje, makeup og skønhedsprodukter generelt har en særlig plads i mit hjerte fra mine dage som Matas ejer. Derfor er hvert brand i sortimentet også nøje udvalgt. Vi har alt indenfor skønhedspleje fra kendte mærker som Ole Henriksen, ClarinsRudolph Care, Herome, L.A.Q. Shield, Mason Pearson, Youngblood, Filorga og ikke mindst det danske brand Nilens Jord. Min mangeårige erfaring fra denne branche gør, at jeg kan give dig den ultimative vejledning i at finde de rette produkter til netop din hud.
 
Hos By Schøn kan du finde alt lige fra de fantastiske neglepleje produkter fra Herome, vippebukkere fra Tweezerman, neglelak med lang holdbarhed fra L.A.Q. Shield, eksklusive Mason Pearson børster og til shampoo og balsam fra Rudolph Care. I denne kategori har vi også dufte til mænd, for kvinder elsker også at deres mand dufter dejligt

Gourmet delikatesser hos By Schøn

Jeg elsker selv at lave og servere anderledes og lækker mad, og derfor er mærket Nicolas Vahe en del af sortimentet i By Schøn. Nicholas Vahe produkter kan serveres alene, eller de kan indgå i spændende retter, og det synes jeg er dejligt.

Vi har også lækker chokolade fra Summerbird og skøn lakrids fra Johan Bülow, og specielt op til jul er disse produkter et hit blandt vores kunder.

Find skønne ting til hjemmet fra By Schøn

Interiør hos By Schøn

I vores store udvalg finder du også ting til hjemmet som krukker, lys, håndklæder, sæber, puder og kurve. Du finder brands som House Doctor, Meraki, Nordal og Living by Heart hos By Schøn

Udenfor vores forretning i Aalborg har vi et drivhus, som vi elsker at pynte så det passer til sæsonen.

Kig forbi og bliv inspireret og få ideer til dit hjem.

Værtindegaver fra By Schøn

Vi hjælper også gerne med at sammensætte en skøn værtindegave. Det kan være delikatesser fra Nicholas Vahe, chokolade fra Summerbird og lakrids med Johan Bülow, men det kan også være en lækker Lip Balm fra en af vores skønhedsmærker eller en dejlig håndcreme fra Ole Henriksen.

Bestil varerne i ro og mag på vores webshop, eller kig forbi butikken og bliv inspireret eller få hjælp til at sammensætte en gave til din værtinde.

Uanset hvordan du finder varerne pakker By Schøn gerne smukt ind for dig.

 

Denne pakke indeholder oliven olie, marmelade, honning, limonade og bread sticks, alt sammen fra vores udvalg af Nicolas Vahe produkter som du kan finde her.

Værtindegave af lækkerier fra Nicolas Vahe

Events hos By Schøn

I vores butik i Aalborg holder vi ofte events i form af f.eks. modeshows eller makeupaftner for kvinder.

Det kan være at repræsentanter for et brand kommer og præsenterer nyheder eller demonstrerer hvorledes produkterne bruges og virker. Det kan være Nicolas Vahe der serverer en let anretning og giver inspiration til hvordan deres produkter kan indgå i madlavning, og det kan være makeupartister fra f.eks. Youngblood der kommer og giver tips til hvordan man lægger en smuk makeup.

Hvis du kan samle en flok veninder, holder vi også gerne åben for jer en aften, eller laver en lille event efter jeres ønsker. I får butikken for jer selv og kan hygge og have god tid til at snakke og prøve. Læs mere om events efter dine ønsker her.
Endnu en gang velkommen til By Schøn – alt hvad kvinder elsker.

De bedste hilsner fra

Lone Schøn Oldhøj
Butikken By Schøn i Aalborg - Billede til Om By Schøn og Lone Schøn Oldhøj