FRI FRAGT VED KØB OVER KR 399,- / ELLERS FRA KR. 29,- Køb returlabel her
Lone Schøn Oldhøj ejer af By Schøn i Aalborg

Velkommen til By Schøn

– Alt hvad kvinder elsker

Jeg hedder Lone Schøn Oldhøj og jeg startede By Schøn i 2013 med drømmen om, at skabe en butik og en webshop med alt hvad kvinder elsker. Derfor sælger vi et bredt sortiment af modetøj til kvinder, interiør, gourmet delikatesser og skønhedsprodukter. Vi har siden november 2016 haft adresse i Aalborg på Nibevej 16, lige overfor Aalborg Storcenter. 

Privat er jeg gift, bor i Hasseris i Aalborg og har to drenge og en pige. I min fritid kan jeg godt lide at løbe en tur, være sammen med vores børn og venner og nyde en weekend i vores sommerhus ved Vesterhavet.

Jeg har været selvstændig i mange år, og har haft to store Matas butikker i Aalborg, og jeg trives i det hele taget bedst når jeg har mange jern i ilden.

Modetøj til kvinder hos By Schøn

Tøj er en stor del af en kvindes personlige udtryk, og derfor fylder det også meget hos By Schøn. Vi har modetøj fra mærker som Neo Noir, Love&Divine, KarmamiaSofie Schnoor og Ichi. Jeg er på indkøb hos vores leverandører flere gange om året, for at udvælge de helt rigtige styles til By Schøn butik og webshop.
 
Som du kan se på vores Facebook side prøver jeg og mit personale alt tøjet selv. Det giver os en unik mulighed for at få fornemmelse af størrelsen og hvordan de enkelte dele kan sættes sammen til forskellige looks.
By Schøn i Aalborg sælger modetøj til kvinder

Events hos By Schøn

I vores butik i Aalborg holder vi ofte events i form af f.eks. modeshows eller makeupaftener for kvinder.

Det kan være at repræsentanter for et brand kommer og præsenterer nyheder eller demonstrerer hvorledes produkterne bruges og virker. Det kan være Nicolas Vahe der serverer en let anretning og giver inspiration til hvordan deres produkter kan indgå i madlavning, og det kan være makeupartister fra f.eks. Nilens Jord der kommer og giver tips til hvordan man lægger en smuk makeup.

Hvis du kan samle en flok veninder, holder vi også gerne åben for jer en aften, eller laver en lille event efter jeres ønsker. I får butikken for jer selv og kan hygge og have god tid til at snakke og prøve. Læs mere om events efter dine ønsker her.
Endnu en gang velkommen til By Schøn – alt hvad kvinder elsker.

De bedste hilsner fra

Lone Schøn Oldhøj
Butikken By Schøn i Aalborg - Billede til Om By Schøn og Lone Schøn Oldhøj